Tårnagenthelg

24.04.2018

Trefoldighet menighet søker 8 år gamle tårnagenter til å være med å løse oppdrag og mysterier i kirken 26.-27. mai 2018

NB! før du leser dette så er det viktig å vite at dette er topp hemmelig og kun må leses av åtteåringer og foresatte, eller eksisterende tårnagenter.

Vi ønsker velkommen til Tårnagenthelg i kirken lørdag 26. og søndag 27.mai. Vi starter med agentmøte kl 14.00 som varer til 18.00 lørdagen. Da møtes vi i kirkekjelleren. Søndag treffes vi igjen kl 10.00 til agentmorgen og forbredelser til Tårnagent-gudstjeneste. Klarer agentene å løse alle mysteriene er det utlovet en dusør! Foresatte og eventuelle søsken, faddere og venner er også invitert til gudstjenesten kl 11.00.

Mer info kommer når du melder deg på.

Foresatte, faddere eller besteforeldre som kan tenke seg å være med å hjelpe til noen timer i løpet av helgen kan sende en mail til ragnhild.kristensen.bohler@agderkirken.no - vi vil gjerne at dere er med!

Påmelding her: