Sommerkurs med Musica Sacra

Sommerkurs 2018
Bibelskolen i Grimstad
27 juni. - 01. juli 2018

Musica Sacra inviterer til dager fylt med musikk, foredrag og sosialt samvær!
​På kurset var det tilbud om voksenkor, barnekor, knøttesang, orgelundervisning for barn, slagverkensemble for barn, blokkfløyteensemble, orkester, tidebønner m.m.

Info om foredragsholdere og dirigenter 2018 kommer snart.

Musica Sacra har i over 60 år arrangert sommerkurs i klassisk kirkemusikk. Gjennom våre sommerkurs har vi et tilbud til hele familien. Barn, ungdom og voksne kan synge i kor, spille i ulike instrumentalgrupper og har mulighet til å delta i regelmessig gregoriansk tidebønnliv. Det gis undervisningstilbud i orgelspill, liturgisk spill, solosang, blokkfløytespill, slagverksensemble (rytmesprell for barn) og orkester. I løpet av kurset blir det også holdt foredrag innenfor ulike aktuelle kirkemusikalske emner. Dette er dager fylt med kirkemusikk fra morgen til kveld.

Sammen øves det mot kirkekonserten som finner sted lørdag og gudstjeneste søndag formiddag. ​

Påmelding skjer på www.musicasacra.no