Babysang

For babyen er mamma og pappas stemme trygt.
Rytmer og lyder kjenner den allerede fra mammas mage.
På babysang synger vi og leker med regler, vi spiser sammen og blir kjent med andre i samme situasjon.
Vi møtes i kirken kl 11.00, der begynner vi med sang- og reglestund, og så spiser vi lunsj sammen etterpå fra ca kl 12.00.

Datoer for høstens babysang er: 28.aug, 11. sept, 25. sept, 9. okt, 23.okt, 6.nov, 20.nov.

DUESLIPP

Ett år ett dåpen inviters dåpsbarn med foreldre og faddere til å være med på "Dueslipp".
Da får dere dåpsduen som har hengt i kirken siden dåpen med dere hjem sammen med en liten overraskelse.
Høstens dueslipp blir 18.november kl.11.00. Det kommer invitasjon i posten til de døpte.

4-årsbok

Alle 4-åringer i Trefoldighet blir invitert til utdeling av 4-årsboken på høsttakkegudstjenesten 23.september.
Vi samler også de som vi og kan til en liten samling på lørdagen for å høre mer om det som står i boken,
bli litt kjent, bli kjent med kirken, og det som skal skje på søndagen. Vi leker og spiser sammen.

6-Årsbok

Førsteklassinger inviteres til utdeling av 6-årsbok på våren. Dato for dette kommer ila høsten.
Også her samles vi på lørdagen før for å bli kjent, leke, feire førsteklassingene og bli bedre kjent med kirken sammen.

Tårnagentklubb

Tårnagentklubben i Trefoldighet, er et tilbud til barn i alderen 8-12 år.
Agentene løser oppdrag i kirken – og har eget agentrom oppe i tårnet.
Vi lærer både fra Bibelen og om kirken, spiser og leker sammen.
Høstens samlinger er: 22.aug, 12.sept, 10.okt, 14. nov, 5.des. i kirken 17.00-18.30.

Tårnagenthelg

På våren inviteres 8-åringer spesielt, og andre tårnagenter til Tårnagent-helg i kirken.
Da blir det god tid til leking, god mat, løsing av oppdrag og mysterier i kirken på lørdagen,
og så er vi med på gudstjenesten på søndagen og viser litt av hva vi har gjort dagen før.

Trefoldighet Barnekantori

Trefoldighet Barnekantori er et barnekor for barn i 1. - 7. trinn. Koret ble startet opp i september 2017.
 Trefoldighet Barnekantori øver hver torsdag kl. 17.00 - 18.00 i Arendal Trefoldighetskirke og
 på øvelser er det en fin kombinasjon av sangundervisning og et godt sosialt miljø.
 Ta kontakt med dirigent Tim Harry Blomberg for mer informasjon eller møt opp på neste øvelse.

Lys Våken

1-2.desember inviteres alle 11åringer (og i år også 12-åringer siden vi ikke hadde Lys Våken i fjor)
til overnatting i kirken. Her blir det mange overraskelser, lek og morro, og litt alvor innimellom.